top of page

(EETKAART)

OM TE DELEN

Droge sossis met mosterd

Boulette met mosterd

Witte of zwarte trip met appel

Bloemkool en wortel met cocktailsaus

Hummus en tapenade met flatbread

Plukbrood met kruidenboter en kaas

Rillette van tonijn

Blikje sardienen met brood en boter

Crunchy chicken met citrusdip

Goujonettes met verse tartaar

Garnaalkroketjes 

HOOFDGERECHTEN

Spaghetti bolognese*

Bloemkoolsteak met zoete aardappel

Pasta calamares*

Sliptongetjes met verse tartaar en frietjes*

Vol-au-vent met frietjes*

Stoverij van varkenswangetjes met frietjes*

Chateaubriand met frietjes

     (peper, champignon, Provençaalse saus)

Côte à l’os met frietjes (per 2 pers.)

      (peper, champignon, Provençaalse saus)

​Suggesties

DESSERTS

Verse taart

Affogato

Crème brûlée

Dame blanche*

Moelleux met vanilleijs

Weeklunch op woe-, don- en vrijdagnamiddag.​

Keuken open van 12u tot 14u en van 17u30 tot 21u.

*Deze gerechten zijn verkrijgbaar in kinderportie.

 

Of je nu allergieën hebt, vragen of zelfs liefdesverklaringen, het Plong-team staat voor je klaar.

3

4

4

5

8

8

9

11

12

14

15

15

21

23

31

25

25

29

68

zie bord

zie bord

6

8

8

9

bottom of page